Pupil van de week: Milan Emons

Hartverwarmend was het voor de Juliana supporters dat de aftrap van de wedstrijd werd gedaan door pupil van de week Milan Emons samen met zijn opa, de ernstig zieke oud voorzitter Christ van Vorst.

Buiten het voorzitterschap heeft Christ vele functies bij de Millse voetbalclub bekleed en de laatste jaren was hij als een altijd positieve supporter aanwezig bij de wedstrijden van het urst.

Hij was getuige van een sportieve en levendige wedstrijd tussen twee hardwerkende ploegen en er ontstonden dan ook vele kansen voor beide teams. In de 5e minuut verscheen Job Koot plotseling alleen voor de prima Juliana doelman Sven Jacobs maar hij schoot van dichtbij over. Even later kopte Roel Janssen namens Juliana op de lat uit een voorzet van Justin Jacops. Meteen hierna nam Camiel van Geenen uit een corner de bal ineens op de pantoffel maar zijn harde inzet kon de Beerse doelman ternauwernood keren. In de 34e minuut schoot opnieuw Job Koot van afstand net over maar het was Juliana die voor rust de laatste kans kreeg toen Dave van Dommelen na een pass van Camiel van Geenen voorlangs het Beerse doel schoot.

Ook de tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld met opnieuw vele mogelijkheden voor beide teams. De 52e minuut was hiervoor exemplarisch want HBV linkerspits Ali Ozdemir schiet hard in maar Sven Jacobs redt schitterend en met zijn snelle spelhervatting via Ruud Relou en Dave van Dommelen wordt de vrijstaande Camiel van Geenen bereikt maar hij schiet van dichtbij over het doel. In de 61e minuut krijgt Dave van Dommelen uit een voorzet van Justin Jacops een kopkans maar zijn inzet gaat net naast de Beerse goal. Toen iedereen zich al met een terecht gelijkspel had verzoend brengt HBV dan toch nog onverwacht in de slotfase de 0-1 op het scorebord als HBV spits Jeroen Derks een voorzet van rechts binnen kopt.

Opnieuw een ongelukkige nederlaag voor Juliana wat bij Christ van Vorst leidde tot de conclusie dat hij helaas geen geluk had gebracht.

Juliana - HBV: 0-1 (0-0)

Scheidsrechter: J. Noijen