Klick 1 stond vandaag tegenover Peelkorf, een gewaardeerde tegenstander voor Klick ’15. De ploegen zijn altijd erg aan elkaar gewaagd. Het eerste doelpunt bleef lang uit maar Pien Kuppen was de eerste die voor Klick ‘15 de 0-1 op de klok zette.

Heel lang kon Klick daarvan niet genieten want Peelkorf was snel met het antwoord. Peelkorf zette goed door, zij wisten hun kansen goed te benutten. Irma de Kleijne zette de stand met een fraai benutte vrije worp op 3-2. Daarna werd het spel van Klick wat slordig, er was daardoor veel balverlies. Ook had Klick moeite met het verzilveren van de kansen, dit gaf Peelkorf de kans om uit te lopen, dit deden ze dan ook naar 6-2.

In de tweede helft is het weer Pien Kuppen die als eerste weet te scoren. Weer blijft het voor Klick ‘15 lastig om de kansen te benutten. Bij een 8-3 stand komt het zelfvertrouwen van Klick ‘15 terug. Met een reeks van vijf doelpunten op rij weten ze de stand weer helemaal op gelijke hoogte te krijgen en de spanning in de wedstrijd is terug. Met nog 10 minuten op de klok was het voor beide partijen zoeken. Peelkorf weet 9-8 te maken en ondanks dat er voor Klick ‘15 nog tijd genoeg was om er een gelijkspel uit te halen wilde dit niet lukken. Peelkorf houdt de punten in eigen huis. Hiermee komt Peelkorf op een tweede plek in de poule en moet Klick ‘15 het even met een vierde plek doen.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne, Pien Kuppen 2x, Anja Derks, Mieke Selten Kim Verbruggen en Jolanda Bouwen 1x.

In de beker wist Klick ‘15 deze week net niet tegen Spes uit Milsbeek te winnen. In de competitie gingen ze flink ten onder maar in de bekerwedstrijd hield Klick ‘15 goed stand. Het werd 11-11, dus verlenging. In de verlenging wist Klick ‘15 niet meer te scoren, Spes hield het hoofd koel en maakte er 11-14 van.

Dakos 2 - van Grinsven/Albers Klick 2

Klick ‘15 begon de wedstrijd met een goede instelling en was net een tandje feller als de tegenpartij. Dakos zakte in de verdediging en het was de taak van Klick ‘15 om de dames op te zoeken en de goede aanval op te zetten, dit verliep heel goed. Britte maakte twee mooie doorloop ballen waardoor de stand op 0-4 kwam. De ruststand was nog steeds in het voordeel van Klick ’15, 1-6.
Na een positieve bespreking in de rust pakte Klick ‘15 weer de felheid en concentratie op waarmee ze de wedstrijd ook gestart waren. Toch was de concentratie iets minder en Dakos kreeg de kans om iets in te lopen, 4-9. Sanne v.d. broek wist nog twee mooie kansen te benutten en daarmee maakte Klick ‘15 de voorsprong dusdanig dat de winst in de pocket was. Eindstand: 7-12.
Voor Klick'15 scoorden: Marja Derks en Britte Verhoeven 3x, Sophie van Creij en Sanne v.d. Broek 2x, Eelke Willems en Sanne Verhoeven 1x.