Alsof de duivel er mee speelt zeggen we dan, dat uitgerekend met Halloween Vollan MC1 een wedstrijd speelde met het scenario van het thriller. Tegen het fysiek sterkere VCP uit Oploo speelde Vollan een prima wedstrijd tegen de concurrent voor de koppositie.

Een wedstrijd waarin de teams volledig aan elkaar gewaagd waren en waarin Vollan in de beslissende 5de set met een setwinst van 15-10 de wedstrijd dus om wist te zetten in een 3-2 overwinning. De setstanden 26-24/25-19/16-25/23-25 en 15 spreken boekdelen. Prima zege prima wedstrijd meiden.

Vollan DS 1 moest aantreden tegen het sterke Were Di uit Gemert. Vooraf was al duidelijk dat dit een zware dobber zou worden. Helaas kon Vollan het hoge niveau van de wedstrijd van vorige week niet halen. Uiteraard is dit een verdienste van de tegenstander, maar de ploeg kan eter als dat ze in deze wedstrijd hebben laten zien. In aanvallend opzicht wist Vollan eigenlijk maar zelden een vuist te maken en als dit dan wel een keer wilde lukken was de sterke blokkering van Were Di een sta in de weg. Vollan deed haar stinkende best, zoals we gewend zijn van de ploeg maar de fijn afstemming ontbrak in deze wedstrijd met als gevolg een 4-0 nederlaag. Volgende week weer nieuwe ronde nieuwe kansen in de wedstrijd tegen VC Volt in Cuijk.

Het verhaal van Vollan MA1 begint enigszins eentonig te worden. Dit keer werd Havoc MA1 uit Haps aan de zegekar gebonden en keerde de ploeg van coach Mark v.d. Heuvel huiswaarts met opnieuw een 4-0 overwinning in het kofferbak van de auto. Jammer dat de ploeg in de 1ste helft van de competitie zo weinig tegenstand krijgt, want uiteindelijk wordt je alleen maar beter van het spelen tegen sterke tegenstanders. Hopelijk wordt dit in het 2de gedeelte van de competitie een ander verhaal.