Pupil van de week: Meg Delpeut

Het thuisduel van SES tegen Cito uit Oss kende geen winnaar. Beide ploegen wisten het doel niet te vinden: 0-0. Al doet de uitslag anders vermoeden, het was geen saaie voetbalmiddag op sportpark Het Kogelpark.

De wedstrijd telde weinig uitgespeelde kansen, toch was er sprake van veel passie en strijd binnen de lijnen. In de eerste helft duurde het bijna een half uur voor een eerste serieuze doelpoging genoteerd kon worden. Gijs Bens stuurde Melvin van den Elzen weg, die oog in oog met de doelman van Cito faalde.
Tien minuten later was het dezelfde Bens die breed legde op Van Huisseling. Hij koos van afstand zorgvuldig een hoek, maar wederom pareerde de Osse doelman.

Na de rust startten beide partijen voorzichtig, maar naarmate de tweede helft vorderde kropen zowel SES als Cito echter uit hun schulp. Aan Langenboomse zijde was het Nooijen die een actie iets te ver doordreef, aan de andere kant deelde Ettahouri enkele speldenprikjes uit. Er werd aanvallender gespeeld, maar gescoord werd er niet. Door de puntendeling blijven SES en Cito nog ongeslagen.