Volgens goede traditie is er ieder najaar in De Wis een sportieve ontmoeting tussen leden van de vijf groepen van sportvereniging Hart in Actie. Het onderling volleybal¬toernooi werd dit jaar gehouden op zondag 23 oktober.

Uit de 28 aanmeldingen konden door Ben en Annemie Wijnen weer vier teams worden samengesteld, die de namen kregen van huisdieren. Om 12.30 uur waren alle deelnemers aanwezig en na een warming-up begonnen om 13.00 uur de wedstrijden. De teams werden vanaf de tribune aangemoedigd door hun familie en door leden van onze sportvereniging.

Zoals ieder jaar werd er sportief maar wel heel fanatiek gespeeld. Omdat de verschillen soms klein waren, was ieder punt belangrijk. Het team van de Honden had de pech dat zij tot 3 keer toe een wedstrijdhelft verloren met maar 1 puntje verschil. In de finale eindigde de wedstrijd tussen de Kippen en de Konijnen in een gelijkspel. Het spelen van een derde beslissende set was nodig om de winnaar aan te kunnen wijzen: de Kippen.

Het onderling volleybaltoernooi is prima verlopen en was weer een groot succes. Iedereen heeft genoten van de sportieve onderlinge strijd, waarbij de goede sfeer en de gezelligheid het belangrijkste waren. Rond 17.00 uur werd de middag afgesloten met heerlijke vlaai voor de deelnemers en supporters, gesponsord door Bakkerij Verkerk uit Langenboom. Graag willen we ook de vrijwilligers van De Wis weer bedanken voor hun goede zorgen.