Taflan 2 moest het opnemen tegen kampioenskandidaat Herpen. Herpen trad aan in de sterkste opstelling en dus beloofde het een zware avond te worden. Juan José van der Linden, Joan Arts en Kevin Pluk speelde echter een sterke avond.

Vooral Kevin en Joan waren in goeden doen, beide wonnen twee wedstrijden. En samen speelden ze een sterk dubbel welke in vijf games werd gewonnen. Een zeer nette 5-5 uitslag dus, waar zelfs meer in had gezeten.

Het eerste team speelde tegen GTTC uit Groesbeek. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops speelden de enkel wedstrijden. Rico Baars speelde mee in het dubbel, iets wat inmiddels al weer een paar jaar is toegestaan. En dat deed hij niet voor niks. Samen met Jan werd het dubbel gewonnen. Marco was de sterkste van de avond en won al zijn wedstrijden. Jan won twee wedstrijden en Jörgen won er één. Alles bij elkaar opgeteld een 7-3 overwinning.

Taflan 3 speelde tegen Topspin 1 een lastige wedstrijd. Jan Verstegen, Francis van Kuppeveld en Jeno Bongers speelden om de vierde plek tegen de directe concurrent. Ondanks dat de twee teams gelijk stonden in de stand, was het verschil wel groot. Alleen Jan en Francis wisten een wedstrijd te winnen, waardoor er met maar liefst 2-8 verloren werd.

Taflan vier had en makkelijker dan de andere teams. Riky Sommers, Frans de Gruiter en Josina van Ras wonnen met 8-2 van Kracht en Vriendschap 8. Ze kwamen nog wel op een 0-1 achterstand door een verliespartij van Josina, maar in de acht wedstrijden die volgden, stond Taflan geen punt meer af. Alleen de laatste wedstrijd ging verloren. Riky en Frans wonnen drie wedstrijden en Josina won er één. Ook het dubbel werd gewonnen door Taflan waardoor de 8-2 uitslag uiteindelijk op het scorebord stond.