In de 8e wedstrijd van het seizoen heeft Juliana de eerste overwinning geboekt. Uitgerekend op bezoek bij koploper CITO speelde Juliana een zeer goede wedstrijd en boekte een verdiende 0-3 overwinning.

Al na 6 minuten kwam Juliana aan de leiding. Bij de eerste de beste snelle aanval van Juliana werd de voorzet vanaf links in eerste instantie nog weggewerkt, de afgeslagen bal viel voor de voeten van Tom Heerbaart die na een prima aanname de bal ineens op z'n pantoffel nam en strak in de kruising schoot. Hierdoor kam Juliana al heel vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong. In de minuten daarna drong CITO aan en na 10 minuten kregen zij hun enige grote kans. Hierna bleef Juliana gevaarlijk in de omschakeling. In de 19e minuut werd Camiel van Geenen op de rand van de 16 gestopt ten koste van een overtreding. De vrije trap werd overgeschoten door Berry van Krijl. Zo'n 6 minuten later werd de bal diep gespeeld vanuit het Juliana middenveld, in eerste instantie leek de keeper dit makkelijk op te kunnen lossen. In plaats van echter de bal weg te trappen raakte hij de bal maar half waardoor een rebound gegund werd aan Camiel van Geenen. Hij schoot de bal tussen de keeper en 2 verdedigers door in het lege doel. Tot de rust kreeg Juliana nog een aantal kansen om de wedstrijd vroegtijdig te beslissen.

Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. CITO probeerde het wel, maar liep vooral tegen zichzelf te voetballen. CITO wist kort na rust een keer gevaarlijk te worden, de harde schuiver in de korte hoek werd echter uitstekend gestopt. Daarna bleef Juliana CITO op alle fronten aftroeven, en wist nog de nodige kansen te creëren. In de laatste minuut van de wedstrijd kon Roel Janssen halverwege de helft van CITO de bal oppikken om vervolgens de bal met een harde schuiver langs de CITO te schuiven. Zo bracht hij de 0-3 eindstand op het bord.

CITO - Juliana: 0-3 (0-2)

Scheidsrechter: Rijbroek (Merselo)
6': 0-1 Tom Heerbaart
25': 0-2 Camiel van Geenen
90': 0-3 Roel Janssen
Toeschouwers: 100
Opstelling Juliana: Sven Jacops, Berry van Krijl, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Gerrits, Jelle Albers, Roel Janssen, Tom Heerbaart (86. Jelle Staal), Dave van Dommelen, Camiel van Geenen, Justin Jacops (89. Jamel el Boazzatti)