Na het eerste zeer succesvolle Nachttoernooi in 1993, vindt aankomende 14 januari alweer de 25ste editie van dit gezellige sfeervolle volleybaltoernooi plaats.

Het 25ste Nachttoernooi begint rond de klok van 18.30 uur (aanmelden en inspelen 18.00 uur) en zal eindigen rond 3 uur misschien zelfs 4 uur ‘s nachts. Voor deze Zilveren editie mag het wel weer eens ouderwets laat worden.

Om mee te doen heb je een team van 6 of meer vrienden, familie of buren nodig, waarvan minimaal 2 dames en maximaal 2 geoefende volleyballers (!) in een team. Aanmelden voor deze 25ste editie kan via het inschrijfformulier op onze website www.apollomill.nl, hier is ook het wedstrijdreglement te vinden. Het inschrijfgeld bedraagt € 60,- per team.

We starten het toernooi weer met een voorronde waarna de teams op basis van hun prestaties in het veld worden verdeeld in 3 poules met gelijkwaardige teams. Na de pauze zal er flink gestreden worden om de eer en vooral de gezelligheid in het veld en natuurlijk in de kantine die ondertussen ook al weer 25 jaar beheerd wordt door Patrick Weren. Als het toernooi in zijn nachtelijke uurtjes is beland wordt aan iedere poulewinnaar een prijs uitgereikt, wordt ook de wisselbeker uitgereikt EN wordt er dit jaar een prijs uitgereikt voor het leukste verklede team!

We hopen dat vele enthousiaste teams en ook publiek uit het Land van Cuijk en omstreken weer aanwezig zullen zijn op zaterdag 14 januari 2017 bij Sporthal De Looierij te Mill. Het 25ste Nachttoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors de Rabobank en Albert Heijn-van de Ven Mill. In het kader van ons zilveren jubileum vragen we leuke oude foto’s van eerdere Nachttoernooien te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..