Afgelopen week speelden drie teams van Taflan Langenboom. Geen van de drie teams wist te winnen. Taflan 1 deed het het best met een gelijkspel.

Taflan 1 moest het opnemen tegen de nummer laatst van de competitie SKF. In Veenendaal moest de lastige uitwedstrijd gespeeld worden. Jörgen Bisschops, Marco de Klein en Rico Baars wisten direct dat het een lastige avond ging worden na het verlies van Marco. Na de eerste vijf wedstrijden was de tussenstand 2-3 in het voordeel van Taflan. Daarna kwam echter een mindere periode en stonden ze zelfs met 5-3 achter. Marco en Rico wisten de stand gelijk te trekken door de laatste twee wedstrijden te winnen. Jörgen wist geen wedstrijd te winnen Rico en Marco wisten twee wedstrijden te winnen ook het dubbel werd gewonnen.

Het tweede team moest het tegen Arena uit Heilig land stichting, opnemen. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk speelden een lastige wedstrijd. Op de ranklijst is het verschil minimaal, en dat bleek ook nu. Echter de belangrijke punten gingen naar Arena. Veel games gingen met minimaal verschil verloren. Kevin wist uiteindelijk nog twee wedstrijden te winnen, Rene en Joan wonnen beide een keer.

Het derde team speelde met Wiljan Toonen, Jan Verstegen en Jeno Bongers. Wiljan als meest ervaren speler in dit team begon goed met een overwinning. Helaas was het voor hem daarna klaar en wist hij niks meer te winnen. Zijn laatste wedstrijd verloor hij nipt met 14-12 in de vijfde game. Bij Jan was het net andersom, wij verloor zijn eerste wedstrijden, en won de laatste wedstrijd in vijf games. Sterkste man aan Taflan kant was Jeno hij won twee wedstrijden. Een 6-4 verlies voor Taflan 3.