In de Hoepel in Wanroij speelde Klick 1 en 2 zondag 13 november hun eerste wedstrijd van de zaalcompetitie. Klick 1 start dit seizoen in de overgangsklasse waar zij door een reorganisatie van de poules in terecht kwamen.

Aangezien er meerdere Hoofdklasse teams in de overgangsklasse spelen wil dit qua niveau niets zeggen.

Klick 1 speelde afgelopen zondag tegen JES uit Venhorst een tegenstander waar al lang niet meer tegen gespeeld is. Het eerste doelpunt was voor Jes en daarna maakt Irma de Kleijne snel gelijk. Het duurde even voordat er weer gescoord werd, ontzettend veel kansen belandde op het randje van de korf maar uiteindelijk was het Anja Derks die de 2-1 op de klok zette. Het bleef echter gelijk op gaan deze eerste helft, ondanks de vele kansen van Klick ’15. Met de rust was het dan ook 4-4.

Wat in de eerste helft niet lukt gaat in de tweede helft veel beter,na de rust maakt Kim Verbruggen nl een begin aan een doelpuntenreeks van zes! Ellen Selten kan Irma de Kleijne fraai aanspelen op een doorloopbal en daarmee staat de stand op 10-4. Jes komt met een doorloopbal en strafworp nog even dichterbij maar wanneer Anja Derks twee vrije worpen op rij scoort voelt Jes zich verloren. De duels zijn voor Klick ‘15 en zo ook de punten, eindstand 15-7.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne en Anja Derks 5x, Kim Verbruggen en Pien Kuppen 2x, Mieke Selten 1x.

v. Grinsven-Albers/Klick 2 redt het helaas niet tegen Stormvogels uit Luykgestel. Zij moesten in Stormvogels met 6-11 hun meerdere kennen.