Pupil van de week: Jaymie Bouwmans

In een duel met kansen over en weer trekt SES aan het kortste eind. De Langenboomse thuisploeg weet de achterstand niet om te buigen en krijgt tegen het eind de deksel op de neus.

De Langenboomse ploeg komt goed uit de startblokken, wat resulteert in een aantal grote kansen. Spits Gijs Bens ziet de vrije trap van Melvin van de Elzen op de paal belanden, maar schrikt van de grote kans die hij krijgt in de rebound. Ook Niek Nooijen mist voor open goal na goed voorwerk van Bens. Na een half uur spelen komt ook HBV in het spel. Tijn redt knap op schoten van onder andere Ali Ozdemir en Jeroen Dirks. Kort daarna heeft hij geen antwoord op een vernietigend afstandsschot van Jimmy van den Elzen.

Na rust valt SES direct weer aan, wat leidt tot de volgende grote kans voor Nooijen. Weer scoort hij niet. Trainer Ton Berends besluit een extra aanvaller in te brengen om meer dreiging te creëren. Zijn team weet echter geen voetballende oplossing te vinden en HBV verdedigt de lange ballen prima uit. Tegen het eind van de wedstrijd valt dan ook de beslissing. Bij een corner staat Jeroen Dirks geheel vrij en de aanvoerder trapt binnen. 0-2 wordt de eindstand.

SES - HBV: 0-2 (0-1)

35. Jimmy van den Elzen 0-1
85. Jeroen Dirks 0-2
Toeschouwers: 150