Voor Klick ‘15 stond Dakos op het programma, in Someren werden de eerste belangrijke punten verdeeld. Zowel Dakos als Klick ‘15 hadden hun eerste partij gewonnen en voor beide was er kans om al vroeg in het seizoen, ongeslagen bovenaan te komen.

Klick ‘15 was vastberaden om deze positie te pakken. Klick ‘15 kwam al snel op een voorsprong al ging dit niet helemaal vanzelf. Er moest hard gewerkt worden om vrij te komen want Dakos verdedigde sterk. Ondanks de druk van Dakos kon Klick ‘15 de gehele eerste helft de voorsprong houden. Vanaf 3-4 liep Klick ‘15 nog voor de rust uit met drie fraaie doelpunten tot 3-7. Na de rust weet Jolanda Bouwen Klick ‘15 op een 3-8 voorsprong te brengen. Hier en daar pikt ook Dakos nog een fraai doelpunt mee maar de doelpunten series van Klick ’15, die telkens drie doelpunten op rij weten te benutten, zijn voor Dakos niet bij te houden. Klick ‘15 loopt uit tot 6-14 en daarmee is de winst binnen. Beide teams scoren nog eenmaal en dan is de eindstand, net als vorige week 7-15 in het voordeel van Klick ’15.
Voor Klick ‘15 scoorden:  Mieke Selten en Anja Derks 3x, Pien Kuppen, Irma de Kleijne en Ellen Selten 2x, Yvonne Selten, Kim Verbruggen en Jolanda Bouwen 1x.

v. Grinsven-Albers / Klick 2 speelt ook overtuigend tegen Dakos 2, zij weten de wedstrijd eveneens met 7 doelpunten verschil te winnen.

Klick '15 MW2 - MIKO '76 MW1: 5-5
Heumen D1 - Klick '15 D1: 26-4
Emos C1 - Klick '15 C1: 10-2
DAKOS 2 - Klick '15 2: 6-13
DAKOS 1 - Klick '15 1: 7-15

23 nov. Klick '15 MW1- Swift (V) MW1: 21.00
26 nov. Klick '15 C1 - Spes (M) C1: 10.30
26 nov. Klick '15 B1 - Spes (M) B2: 11.30