Op zondag 27 november gingen de heren senioren van MHV richting White Demons in Berkel-Enschot voor alweer de 5e uitwedstrijd van dit seizoen. Inzet van deze wedstrijd was de koppositie, voorafgaand aan de wedstrijd stonden beide teams in stand gelijk.

MHV begon met een zeer defensieve 6-0 dekking omdat het bekend is dat de mannen van White Demons zeer sterke en ervaren opbouwers in de gelederen hebben. Die dekking stond uitstekend aangezien de opbouwers van White Demons goed op afstand werden gehouden en moeilijk het net konden vinden. Na een gelijk opgaande eerste 10 minuten liep MHV door snel omschakelen van verdedigen naar aanval uit naar een voorsprong van 4 goals waardoor met 9-13 de rust werd bereikt.

De tweede helft werden er duidelijke afspraken gemaakt om White Demons niet in hun spel te laten komen. MHV kon daardoor via 15-20 uitlopen naar een mooi verschil van 8 goals waardoor zelfs iedereen tot spelen kon toekomen. White Demons probeerde nog te forceren maar MHV bleef defensief uitstekend presteren waardoor uiteindelijk een eindstand van 16-25 op het scorebord te zien was. Hierdoor bestijgt MHV de koppositie samen met Roef uit Moergestel (die één wedstrijd minder gespeeld hebben).

Volgende week spelen de heren senioren van MHV een thuiswedstrijd in de eigen Looierij arena om 12.00 uur tegen de nummer laatst VESPO. Iedereen is daarbij uiteraard van harte uitgenodigd!