Op zaterdagavond 26 november stond voor MHV ’81 Dames 1  de thuiswedstrijd tegen, het uit Naaldwijk afgereisde, Westlandia op het programma. Beide teams waren gewaagd aan elkaar wat bleek op de nagenoeg dezelfde positionering in de rangschikking.

Na een slordige eerste periode waarin de nodige kansen werden verspeeld en kansen beter afgerond moesten worden, gingen beide teams richting de kleedkamer met een 7-6 tussenstand in het voordeel van MHV. Niet onvermeld mag worden dat keepster Liza Rovers de dames van MHV door deze moeilijke periode heen hielp met de ene na de andere mooie redding.

Om met oplossingen te komen werd er in de rust door de coaches Rob van de Akker en Bas de Gier aangegeven dat er beter grip moest komen op de schutters van Westlandia, de verdediging compact gehouden moest worden en in de aanval de kansen beter benut moesten worden. En dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Na een kwartier spelen in de tweede helft vond MHV de goal vaker en de beleving zat er vanaf dat moment over de volle breedte in. Duidelijk een periode die liet zien dat er in de huidige selectie DS1 nog behoorlijk wat potentie zit.

MHV speelt de tweede helft overtuigend uit en pakt de overwinning met 20-15. Een stand die de dames op de tweede plaats in de algehele rangschikking brengt. Volgende week zaterdag staat er weer een uitwedstrijd op het programma tegen de nummer 3 BFC om 20.45 uur in Beek.