Na een moeizame eerste competitie helft mocht Juliana zondag aantreden in Reek, tegen het plaatselijke Achilles. Juliana begon aanvallend aan de wedstrijd en Achilles betrok de verdedigende stellingen.

In de 13e minuut ontstond het eerste gevaarlijke moment voor het Achilles doel toen Roel Janssen een bal voorgaf die in eerste instantie nog kon worden weggekopt. De afvallende bal viel voor de voeten van Jelle Albers die de bal meteen op z'n pantoffel nam, het schot spatte echter op de lat uiteen. 10 minuten later werd vanuit een corner de bal geschampt door een Achilles verdediger waarna de bal voor de voeten viel van de geheel vrijstaande Dave van Dommelen. Zijn schuiver verdween echter net naast het doel. 3 minuten voor de rust ontstond de beste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg. In de Juliana verdediging werd de bal pardoes in de voeten geschoven van een Achilles speler waarna deze vrij opdook voor Sven Jacobs. In eerste instantie werd de bal nog prima gered ten koste van een rebound. Ook hierop had Sven Jacobs met een katachtige reflex het juiste antwoord. Hiermee verrichte hij binnen 10 seconden 2 prima reddingen waarmee hij de 0-0 op het bord hield.

Na de rust zocht Juliana zo mogelijk nog meer de aanval en speelde het spel zich nog meer af op de Achilles helft. In de 65e minuut viel dan toch het zeer verdiende doelpunt voor Juliana. Na een prima combinatie op rechts wist Camiel van Geenen de bal bij Roel Janssen te krijgen. Deze plaatste de bal vanaf een meter of twintig buiten het bereik van de Achilles doelman keurig tussen de palen in het net. Ook na dit doelpunt bleef het spelbeeld hetzelfde en ging Juliana door met aanvallen. Enkele minuten later had Bery van Krijl zelfs de 2-0 op de schoen, zijn volley verdween echter naast.

Juliana nam door deze verdiende overwinning de 3 punten mee naar Mill. Komende zondag komt buurman SES op bezoek.

Achilles - Juliana: 0-1 (0-0)

Scheidsrechter: van Uden (Vorstenbosch)
Toeschouwers: 100
Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Berry van Krijl, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Gerrits, Jelle Albers (35' Tom Heerbaart), Roel Janssen, Camiel van Geenen, Jelle Staal (70' Jamel el Boazzatti), Daven van Dommelen, Justin Jacops