Klick ‘15 had, na vorige week, wat goed te maken! Tegen een tegenstander als SCMH zou dat theoretisch moeten lukken maar de praktijk is soms anders. Zeer bewust van deze situatie begon Klick ‘15 aan deze wedstrijd.

SCMH maakte het eerste doelpunt maar Pien Kuppen zorgt al snel voor de 1-1. Na 2-2 neemt Klick ‘15 het heft in handen, er worden mooie kansen gecreerd maar niet altijd afgemaakt. Toch loopt de voorsprong op naar 3-6. Door enkele foutjes in de verdediging weet SCMH de achterstand weer behoorlijk in te lopen tot 5-6. Anja Derks scoort voor de rust nog de 5-7. Na de rust scoort Kim Verbruggen voor Klick ‘15 een mooi afstandschot en hiermee is toon gezet. Klick ‘15 weet uit te lopen naar 6-11 en even later naar 8-13. Je zou zeggen dat het gedaan is met SCMH maar niets is minder waar. Klick ‘15 laat zich verleiden om met het spel van de tegenstander mee te spelen en vergeet om eigen keuzes te maken. Dit resulteert in het ene na het andere doelpunt voor SCMH waardoor zij langzaam terugkomen tot zelfs 12-13. Dan is het Pien Kuppen die voor Klick ‘15 het laatste en belangrijke doelpunt er in gooit, 12-14. Nog twee minuten op de klok maar de veerkracht van SCMH is op, ze geloven er niet meer in. Klick ‘15 wint twee belangrijke punten.
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks, Irma de Kleijne 4x, Pien Kuppen 3x, Jolanda Bouwen, Kim Verbruggen, Mieke Selten 1x.

Corridor 2 - Albers-v. Grinsven/Klick 2
Ondanks de afwezigheid van een groot aantal basisspelers stond er toch een geoliede machine klaar tegenover Corridor. Klick ‘15 speelde vanaf het begin sterk, het tempo lag hoog maar beheerst en de verdediging was fel. Dit leverde al snel een voorsprong op van 0-3. Deze voorsprong kon prima behouden worden en zelfs voor de rust nog uitgebouwd worden tot 2-8.
Na de rust was Corridor die felheid uitstraalde, Klick ‘15 moest even wennen aan deze nieuwe tactiek. Maar raakte er niet onderste boven van, met een serie van 6 doelpunten achtereen werd de voorsprong naar 3-14 uitgebouwd. Klick ‘15 was echter nog niet klaar met Corridor die van alle kanten voorbij werden gespeeld. Ook in de laatste fase van de wedstrijd weet Klick ‘15 te blijven scoren, hierdoor komt de eindstand op 5-17.
Voor Klick '15 scoorden: Ilse Thoonen 4x, Marja Derks, Anja Derks 3x, Sophie en Sanne 2x, Adrianne Zegers, Eelke en Fenne 1x.

Klick '15 MW1 - De Peelkorf MW2: 11-10
Spes (M) MW2 - Klick '15 MW2: 8-9
Klick '15 D1 - Merselo D2: 5-2
Klick '15 C1 - MOSA '14 C1: 3-6
Klick '15 B1 - De Horst B1: 4-2
SCMH 1 - Klick '15 1: 12-14
Corridor 2 - Klick '15 2: 5-17