Meteen vanaf de aftrap zocht Juliana de weg naar voren en zette de verdediging van Herpinia onder druk. De wedstrijd was dan ook nog geen 3 minuten oud toen de Herpinia verdediging een corner weg moest geven die door Maik Veld bij de tweede paal werd geslingerd.

Deze werd door de Herpinia verdediging voor de voeten gekopt van Berry van Krijl, die de bal snoeihard op de buitenkant van de paal schoot. De doeltrap die genomen mocht worden, werd al meteen weer onderschept door Jelle Staal, die op links de bal meegaf in de loop van Maik Veld, deze had vervolgens een lage voorzet in huis die werd binnengeschoven door Roel Janssen. Na amper 4 minuten had Juliana al de 0-1 op het bord staan.

Juliana bleef druk zetten en creëerde kans op kans. Maar dit resulteerde niet in een verdere voorsprong. Hierna krijgt Herpinia langzaam maar zeker wat meer grip op de wedstrijd en krijgt het de eerste kansjes. Zo mag Herpinia een vrije trap nemen aan de linkerkant van het veld, welke gevaarlijk wordt ingedraaid maar half weggewerkt kan worden door de Juliana doelman. Gelukkig kan Tom Gerrits de bal nog wel voor de doellijn verwerken tot corner.

In de 2e helft zocht Herpinia wat nadrukkelijker de weg naar voren, zonder dat het in eerste instantie gevaarlijk wist te worden. Toch kwam Herpinia op gelijke hoogte nadat een wat makkelijk gegeven vrije trap op zo'n 20 meter van het doel onhoudbaar werd binnengekruld door Mustafa Siddiqi. Hierna ging Herpinia op zoek naar de 2e treffer, en bleef Juliana gevaarlijk in de counter. Een kwartier voor tijd kwam Juliana trainer Claus Foederer met een 3-voudige wissel in een poging het initiatief weer terug te krijgen. Juliana wist hierna de weg naar voren weer te vinden, maar kon het geen echte kansen meer afdwingen. Nadat iedereen zich eigenlijk al met een gelijkspel verzoend had mocht Herpinia in blessuretijd nog een vrije trap nemen, die in een alles of niets poging de 16 in werd geslingerd. De Juliana verdediging keek echter meer naar elkaar dan naar de bal, waardoor deze doorschoot en voor de voeten belandde van opnieuw Mustafa Siddiqi die de bal in de verre hoek binnenschoof.

Herpinia - Juliana: 2-1 (0-1)

Scheidsrechter: Theunisz (Uden)
Toeschouwers: 100
Doelpunten:
4' 0-1: Roel Janssen
55' 1-1: Mustafa Siddiqi
93' 2-1: Mustafa Siddiqi