Klick ‘15 nam het op tegen de voor hen onbekende tegenstander Ona/Astrantia. De eerste helft was een doelpuntarme helft. Het duurde lang voordat er gescoord werd, Klick ‘15 had veel kansen nodig om te scoren en Ona/Astrantia kreeg van Klick weinig ruimte.

Irma de Kleijne wist het eerste doelpunt te scoren en ook het tweede doelpunt dat pas vijf minuten voor rust werd gescoord staat op haar naam. Anja Derks weet dan voor de rust ook nog een afstandschot te verzilveren (3-0). Na de rust beloonde Klick ‘15 zich sneller en liep binnen een mum van tijd uit naar 10-0. Ona/Astrantia had het moeilijk en kwamen pas laat aan bod maar dan is de wedstrijd al gelopen. Klick ‘15 weet uiteindelijk met 15-7 de wedstrijd overtuigend af te sluiten. Aangezien Bladella tegen Jes verloren heeft staat Klick ‘15 samen met Heumen op de eerste plek, een mooie prestatie zo vlak voor de Kerstdagen en het nieuwe jaar.
Voor Klick ‘15 scoorden: Irma de Kleijne 4x, Anja Derks, Jolanda Bouwen 3x, Pien Kuppen, Ellen Selten 2x, Yvonne Selten 1x.

Albers-v. Grinsven / Klick 2 - Korfrakkers 3

Klick 2 had afgelopen zondag De Korfrakkers op bezoek. Channe Janssen opende de score met een mooie afstandsschot. Het ging gelijk op en beide ploegen kregen mooie kansen, Klick'15 benutte deze mooie kansen door ze af te maken. Britte Verhoeven scoorde de 5-2 en daarmee ging Klick ‘15 ontspannen de rust in.
Na de rust was het zaak om te scoren want De Korfrakkers staat er om bekend dat ze sterk terug kunnen komen. En dat bleek ook zo, Korfrakkers beloonde zichzelf met een aantal mooie afstandsschoten maar ook Klick ‘15 wist nog twee maal te scoren. Toch kwam Korfrakkers akelig dichtbij en uiteindelijk zelfs op gelijke hoogte. Het geval was ook dat de Korfrakkers hun schot beloonde na de rust. Sanne Rijbroek hield haar hoofd koel en scoorde vanuit een omdraaibal het laatste doelpunt en dat leverde voor de thuisploeg twee mooie punten op.
Voor Klick '15 scoorden: Channe Janssen 3x, Sanne van de Broek 2x, Sanne Verhoeven, Britte Verhoeven en Fenne de Kleijne 1x.

VIOS (O) MW1 - Klick '15 MW1: 9-9
Klick '15 MW2 - VIOS (O) MW2: 5-8
Fortuna '74 C1 - Klick '15 C1: 11-3
Fortuna '74 B1 - Klick '15 B1: 16-3
Miko '76 D1 - Klick '15 D1: 6-8
Klick '15 2 - De Korfrakkers 3: 8-7
Klick '15 1 - ONA/Astrantia 1: 15-7

21 dec. Klick '15 MW1 - Lottum MW1: 19.15