De finale van het toernooi, georganiseerd door Het Westerlaken in de Wester in Mill, vond vrijdag 30 december plaats. De beste 8 van de voorrondes speelden wie van hen de sterkste was en de zenuwen het meest in bedwang kon houden.

In de kwartfinales, welke uit een dubbele ronde bestond, wisten Arie Kuppen, Henk van de Zanden en Marius Selten hun beide partijen te winnen. Frans Maas verloor beide partijen en Wim Linders, Theo Wagelmans en Gerrie de Haan wonnen alle een partij waarvan Wagelmans zich klasseerde voor de halve finale. In deze halve finale wist hij van Selten te winnen. Ook Kuppen verloor van Henk van de Zanden. In de strijd om de 3e en 4e plaats was Selten te sterk voor Kuppen. In de finale ging, met 2 caramboles verschil, Henk van de Zanden, evenals het vorige toernooi, met de eer strijken.

Einduitslag:

  1. Henk van de Zanden
  2. Theo Wagelmans
  3. Marius Selten
  4. Arie Kuppen

Hoogste serie A-klasse: A. Kuppen 20 caramboles
Hoogste serie B-klasse: A. Bastiaans 14 caramboles

Na de prijsuitreiking werd Frans Maas door de beheer commissie van de Wester verrast met een “natje” omdat hij na ruim 20 jaar stopt als vrijwilliger van de De Wester ook stopt hij met het organiseren van biljarttoernooien in de Wester. Hij blijft wel de Regio Competitie voor senioren bijhouden maar zoekt ook daarvoor, van wegen zijn leeftijd, een opvolger.