De eerste speeldag van het jaar mogen de heren van M.H.V. ’81 weer aantreden tegen het voorlaatst geplaatste Jupiter ’75. Om 12.20 uur ving de wedstrijd aan.

Onvoorzien ging het in de eerste 5 minuten redelijk gelijk op dit vooral omdat de afronding van de heren van M.H.V. te wensen over liet. Via 2-2 liep de stand naar 6-4 in het voordeel van M.H.V. Ondanks een aantal mooi uitgespeelde kansen lukte het de heren niet om echt weg te lopen van de mannen uit Eersel en werd er bij een stand van 13-7 gerust.

De boodschap in de kleedkamer was duidelijk, het enige dat er verbeterd moest worden was het scoringsgemiddelde. Desondanks bleef het spelbeeld in de eerste 20 minuten van de tweede helft hetzelfde met goede aanvallen en uitgespeelde kansen maar te weinig doelpunten. De laatste 10 minuten van de wedstrijd werden er door enkele goede individuele acties en goede schoten toch nog een beetje aan het doelsaldo gewerkt.

Eindstand M.H.V. - Jupiter: 31-19

Volgende week staat er geen wedstrijd voor M.H.V. op het programma, maar de week erop, op 22 januari staat de topper thuis in de Looierij-arena tegen de nummer 2 Roef uit Moergestel op het programma, een mooi affiche! Iedereen is wederom van harte uitgenodigd om dit spektakel bij te wonen!