Volleybalvereniging Apollo uit Mill organiseert ook dit jaar weer het Nachttoernooi. Voor veel deelnemers is dit al vele jaren een traditie. Aanstaande zaterdag 14 januari staat dit Nachttoernooi voor de 25e keer op het programma.

Gezellig

Het Nachttoernooi verwelkomt jaarlijks rond de jaarwisseling energieke en enthousiaste teams samengesteld uit vrienden, familieleden, buren en collega’s, die naar de Sporthal in Mill komen om een leuk potje te volleyballen. Zo zijn er veel Apolloleden te vinden, maar ook leden van andere sportclubs en verenigingen. Alle teams komen strijden voor de eer, maar komen ook vooral voor de gezelligheid in de sporthal, op de tribune en zeker in de kantine.

Jubileum

Een gezellige jarenlange traditie is het zeker, want het aanstaande toernooi op 14 januari 2017 wordt alweer de 25ste editie. Apollo verwelkomt iedereen op deze Zilveren editie om 18.00 uur, zodat ze om 18.30 uur kunnen starten met de voorrondes. Rond 20.30 uur is er een pauze, waarin ook de prijs voor het leukst verklede team bekend wordt gemaakt. Net als andere jaren worden de laatste wedstrijden in de vroege nachtelijke uren gespeeld om vervolgens gezellig door te feesten in de kantine. Ook zal er weer een loterij gehouden worden en kan men dit jaar met het team een foto laten maken en bestellen.

Dank

25 jaar Nachttoernooi betekent ook, dat er al 25 jaar lang heel veel vrijwilligers keihard hebben meegewerkt om het Nachttoernooi mogelijk te maken. Eén daarvan is erevoorzitter Toon Hermsen, die 25 jaar geleden flink moest knokken om het allereerste Nachttoernooi van de grond te krijgen. Maar toen de gemeentelijke toestemming er eindelijk was werd het eerste Nachttoernooi in januari 1993 meteen een groot succes. Alle vrijwilligers van de afgelopen jaren bedankt: zonder jullie was er nu wellicht geen 25ste editie. Apollo Mill is ook haar sponsoren zeer dankbaar m.n. hoofdsponsor Albert Heijn van de Ven uit Mill en Bosch Car Service Thoonen uit Cuijk.

Meer informatie, foto’s en filmpjes van het Nachttoernooi zijn te vinden op de Facebookpagina van Volleybalvereniging Apollo Mill en op www.apollomill.nl.