Al vroeg kwamen de dames en coach van MIKO 1 bij elkaar om naar Roermond te gaan. Fel begonnen ze in het Limburgse land aan de wedstrijd met lange aanvallen. De dames begonnen met aftasten waardoor ze met 1-0 achter kwamen.

Daarop had MIKO snel een antwoord waardoor het 1-1 werd. Weer antwoordde Roka met een doelpunt waarna MIKO het initiatief gingen nemen. Door 4 mooie en slimme doelpuntjes kwam MIKO op een 2-5 voorsprong en konden ze weer even adem halen. Maar Roka liet niet zomaar over zich heen lopen en bleef ook scoren waardoor het in de rust 4-7 stond.

In de rust werd er door de coach gezegd dat het goed ging en MIKO vooral zo door moest gaan, maar wel op moest letten dat Roka niet te veel ruimte kreeg want scoren ging makkelijk bij ze. Met nieuwe energie gingen de dames van MIKO de 2e helft in.
MIKO had direct de mogelijkheid om te scoren 4-8. Maar Roka zag nog kansen om de wedstrijd niet af te geven en scoorde 4 keer op rij. In de time out werden de neuzen weer dezelfde kant opgezet waardoor MIKO weer scoorde en ging het de laatste minuten gelijk op. Ze kwamen nog op een achterstand maar na nog een mooi afstandsschot werd het 11-11.
De laatste minuten kwamen er aan beide kanten kansen maar het bleef 11-11.

Volgende week spelen de dames van MIKO thuis tegen Tovido om 13.45 uur in de Looierij.