De toernooicommissie van Volleybalvereniging Apollo Mill bedankt iedereen voor hun gezelligheid en het meedoen met het 25ste Nachttoernooi.

Deze editie deden er een totaal van 19 teams mee, waaronder vaste bekende zoals W.L.M Festa, De Kudde, en B.C.S Thoonen. Daarnaast deden er dit jaar veel teams van rond de 20 jaar en jonger mee. Tijdens de selectiewedstrijden werd niet alleen het niveau van de teams gepeild maar werden ook hun outfits bewonderd. Uut Mill en Omstreken kwam casual sporten in een stropdas en won daarmee de prijs voor best verklede teams. De Pistenbully’s waren ook in thema aan het volleyballen met mutsen en skibrillen en het Nationale Afhaakteam was uitgedost in pleisters en verband. Helaas was dit verband op het einde van de avond echt nodig, we wensen de speler dan ook beterschap.

De opkomst van 19 teams maakte het organisatorisch wat lastig, maar er werden weer mooie en spannende wedstrijden gespeeld. De wisselbeker is uiteindelijk gewonnen door ‘Soepzooitje’ die winnaar werd van Poule A. De winnaars van poule B waren ‘Team Hachi’, en Poule C werd gewonnen door ‘Game Changers’. De organisatie is dankbaar voor de verschillende ondernemers die vele leuke loterijprijsjes beschikbaar hebben gesteld, en ook voor de ondersteuning van diverse Apolloleden die als vrijwilligers bij het toernooi geholpen hebben. Mede door hun steun en die van de hoofdsponsors AH v.d. Ven en B.C.S. Thoonen Cuijk is het organiseren van het Nachttoernooi ieder jaar weer mogelijk. Onze kantinebeheerder Patrick was door ziekte afwezig maar zorgde wel dat alle teams een lekker broodje frikandel of kroket in de kantine konden bestellen. Patrick’s afwezigheid bleef niet ongemerkt en we wensen hem dan ook beterschap.

We hopen dat de sportieve en sociale waardes van dit toernooi voor de teams, maar ook zeker voor onze club, er voor zorgen dat deze jubileumeditie nog lang niet de laatste was.

Foto’s van het 25ste Nachttoernooi zijn te vinden op www.apollomill.nl.