Het derde team speelt dit seizoen in een iets andere opstelling. Pieter Ermers speelt daar als “supersub”. Hij mocht deze week meteen mee spelen. Samen met Jeno Bongers en Wiljan Toonen speelden ze tegen HTTC.

Wiljan en Jeno waren in topvorm en wonnen alle wedstrijden. Tot grote verbazing verloor Pieter een wedstrijd. Achteraf zal niemand hier iets om geven, want er werd gewonnen met 1-9.

Het eerste team speelde tegen SMD. Vooraf al als lastig ingeschat. Rico Baars, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops moesten zo veel mogelijk punten halen. Rico heeft de vorm van vorig jaar echter nog niet te pakken en verloor al zijn wedstrijden. Marco en Jörgen deden het beter. Ze wonnen beide één wedstrijd. Ook het dubbel ging naar Taflan waardoor een 7-3 stand op het scorebord stond.

Het tweede team begon meteen met de degradant uit de eerste klasse, een lastige wedstrijd dus. Er werd echter goed begonnen en na vijf wedstrijden stonden Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts met 2-3 voor. De rest verliep echter niet zoals gehoopt. Na vier spannende vijfgamer mochten zowel Kevin als Joan (beide tweemaal) geen winstpartij opschrijven. Rene was gelukkig in topvorm en won twee keer. Kevin en Joan wisten wonnen het dubbel overtuigend waardoor ze geflatteerd verloren met 7-3.

Het vierde team was deze week vrij omdat een team zich heeft teruggetrokken uit de competitie. Volgende keer beter.