Voor de 3de achtereenvolgende keer wist het vaandeldragerteam van Vollan ’65 een overwinning te behalen. De wedstrijd tegen Activia leverde een wedstrijd met 2 gezichten op.

De 1ste set werd er met goed verzorgd volleybalspel een simpele 25-18 setwinst behaald. In de 2de set kwam Activia beter in de wedstrijd, verdedigend had de ploeg uit St. Anthonis de zaken prima op orde en Vollan wist hier geen raad mee. De setwinst leek naar Activia te gaan. Drie set-points werden wonder boven wonder weggewerkt door Vollan en Vollan wist in de beslissende fase wel toe te slaan en ging er alsnog met een setwinst van 28-26 vandoor. Dit was een mentale tik voor de ploeg uit St. Anthonis wat doorwerkte in de 3de set.
Vollan walste over Activia heen wat resulteerde in een afgetekende 25-14 setwinst. De 4de set herpakte Activia zich en gaf eigenlijk hetzelfde spelbeeld te zien als de 2de set. Ditmaal was Activia de gelukkige en, eerlijk gezegd verdiende de jonge ploeg uit St. Anthonis wel een punt. Deze set ging met 26-24 naar Activia maar Vollan wint de wedstrijd uiteindelijk wel met 3-1.

Vollan D2 leed een 3-1 nederlaag tegen VC Volt uit Beers/Cuijk en Vollan MC 1 wist ook hun 2de wedstrijd van de competitie te winnen. In een spannende wedstrijd werd Nuvo met 3-1 verslagen.

Rectificatie

In het verslag van vorige week werd vermeld dat Vollan D3 een 4-0 nederlaag had geleden. Excuses meiden, de wedstrijd tegen Peters Peters uit Schaijk werd met 4-0 gewonnen waardoor uiteindelijk 5 punten aan het totaal kon worden toegevoegd.

De wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Luctor werd helaas wel met 4-0 verloren maar dit is geen schande tegen de ploeg die als 2de genoteerd staat.

Programma zaterdag 11 februari

13.30 Argos DS 2 - Vollan '65 DS 3: Sporthal MeerCamp, Oeffelt
16.30 Vollan '65 DS 1 - VC Volt/FS DS 5: De Wis, Langenboom
18.30 Vollan '65 DS 2 - VC Volt/FS DS 6: De Wis, Langenboom