Ries van Sambeek was deze week de Pupil van de Week bij de wedstrijd SES - Toxandria.

Eindelijk heeft SES weer een driepunter te pakken. Thuis tegen het laaggeplaatste Toxandria werd eenvoudig met 3-0 gewonnen.

In de eenzijdige eerste helft was SES duidelijk de meerdere. Al na een kwartier twee dotten van kansen. Uit een corner kopte Jari Lukassen in en werd ternauwernood tot een nieuwe corner verwerkt. Deze corner werd aanvankelijk nog weggewerkt, maar uit de rebound raakte Niek Nooijen de paal. Een kwartier lang gebeurde er niks, totdat SES eindelijk toeslag. Een voorzet werd door de keeper slecht verwerkt, waardoor spits Voermans de bal voor het intikken had: 1-0.

Na de thee hetzelfde spelbeeld. SES viel aan, Toxandria kan eigenlijk alleen maar tegen houden. Het was wachten op uitbreiding van de score. En die viel ook. Na kansen van Joey Voermans (kopbal net over) en Melvin (bal te ver voor zich uit geschoten) was het dezelfde Melvin van der Elzen die het duel besliste. Na een goede voorzet kon hij eenvoudig binnentikken. Net voor tijd maakte invaller Jasper Nooijen nog het trio vol. Hij kopte raak na een voorzet van de uitblinker Melvin.

SES - Toxandria: 3-0 (1-0)

’39 Voermans 1-0
’63 Van den Elzen 2-0
’90 Nooijen 3-0
Toeschouwers: 200