Na het geflatteerde verlies van de vorige wedstrijd had, Taflan 2 alle punten nodig om nog een kans te maken om mee te spelen om de prijzen. Tegen Oni uit Wijchen moest goed gescoord worden. En dat gebeurde ook.

Al snel bleek dat de Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts deze wedstrijd gingen winnen. De vraag was meer hoeveel punten er behaald zouden worden. Uiteindelijk was er maar één wedstrijd een echte wedstrijd en dat was de negende wedstrijd van Joan. Joan die de laatste tijd amper een vijfsetter wist te winnen, belandde weer in de situatie dat ze een vijfde game moest spelen. Dit keer begon ze sterk en hield ze haar hoofd koel. Na een klein oponthoud op 10-4 in het voordeel van Joan, werd deze set en dus de partij met 11-5 gewonnen. Uiteindelijk een 10-0 overwinning.

Bij het eerste team is kopman Rico Baars langere tijd geblesseerd. Daardoor speelden Marco de Klijn, Jan van der Linden en Jörgen Bisschops de wedstrijd. Net als team twee werd er tegen ONI gespeeld, alleen was de uitslag iets anders. Jan begon grieperig aan de wedstrijd, maar speelde toch een aantal goede wedstrijden en won twee keer. Marco won ook een wedstrijd. Jörgen speelde sterk, maar wist helaas niks te winnen. Er werd met 7-3 verloren.

Het derde team speelde net als vorige week een erg goede wedstrijd. Jeno Bongers, Francis van Kuppeveld en Wiljan Toonen lieten geen spaan heel van MOVC uit Wijchen. Net als team twee werd er met 10-0 gewonnen. Er werden twee vijfsetters gespeeld door Jeno, beide wist hij te winnen. Op naar het kampioenschap?

Waar Taflan 2 en taflan 3 dezelfde score behaalden, deden ze dat ook bij Taflan 1 en Taflan 4. Riky Sommers, Frans de Gruiter en Tiny Arts speelden tegen GTTC uit Groesbeek. Zowel Frans als Tiny kwamen deze wedstrijd te kort om een punt te pakken. De sterkste speler van de avond was Riky. Ze zorgde in haar eentje voor de drie punten die Taflan heeft behaald. Een 3-7 verlies dus.