Tiny Arts, Riky Sommers en Josina van Ras moesten het in de derde wedstrijd opnemen tegen Smash 3 uit Gennep. Na een voortvarende start stond Taflan snel met 2-0 voor.

Tiny verloor de derde wedstrijd nipt in vijf games. Ook de dubbelwedstrijd ging verloren. Na zes wedstrijden leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel, maar na een 3-3 tussenstand kwam Taflan 4 op stoom. Alle andere wedstrijden werden gewonnen waardoor de eindstand uit kwam op 7-3. Riky was de beste van de avond met drie overwinningen. Tiny en Josina wonnen beide twee keer.

Het eerste team speelde tegen de Treffers uit Arnhem. Jan van der Linden, Jörgen Bisschops en Marco de Klijn hadden een lastige avond tegen de promovendus. Na een mooie 5-2 tussenstand werd er uiteindelijk met 6-4 gewonnen. Jan en Marco wonnen beide twee keer. Jörgen won een wedstrijd. Het dubbelspel zorgde voor het zesde punt.

Het tweede team moest het opnemen tegen de koploper. Joan Arts, Juan José van der Linden en Rene van Dijk speelden tegen een oude bekende, Revanche uit Schaijk. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam Taflan met 3-2 voor en leek het erop dat er een mooie 4-2 voorsprong in zat. Helaas viel de vijfgamer de verkeerde kant op en stonden ze zelfs met 4-5 achter. Joan hield haar hoofd koel in de laatste wedstrijd en won deze gedecideerd met 3-0. Door het 5-5 gelijkspel blijft Taflan meespelen om de bovenste plek.

Het derde team blijft het goed doen. Na eerdere overwinningen werd ook deze week weer gewonnen. Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Francis van Kuppeveld hadden na een 4-1 tussenstand toch een licht teleurstellende uitslag. In het vervolg werden slechts twee wedstrijden gewonnen. Jan was niet in vorm en verloor alles. Francis speelde als vanouds met drie overwinningen en Wiljan wist twee keer te winnen. Samen met het dubbel zorgde dat voor een 6-4 overwinning. Voorlopig staat Taflan 3 bovenaan de ranglijst.