Afgelopen zaterdag werden er geen wedstrijden gespeeld door Apollo. De Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen werden dit weekend gespeeld. Aankomend weekend moet er gefeest worden, want de carnaval staat voor de deur.

De recreanten hebben afgelopen week wel kunnen spelen. Dames recreanten 3 speelde 2 wedstrijden, een tegen SVS en een tegen de Flamingo’s. Van SVS werd gewonnen met 3-0 (25-22; 25-17; 15-5). Het team werkte goed samen. Wanda moest de eerste set wel nog even wennen, ze moest invallen als spelverdeelster voor Tonia, maar dat pakte ze goed op.

De wedstrijd tegen de Flamingo’s werd verloren met 2-1 (14-25; 17-25; 15-8). De Flamingo’s verdedigen nog altijd de koppositie. De eerste twee sets was het team Apollo te sterk. Apollo maakte te veel foutjes en kwam niet lekker in de wedstrijd. De laatste set werden de puntjes wel op de i gezet en Apollo pakte toch nog een setje. De dames bedanken coach Ellen voor haar bijdrage, dat heeft zeker geholpen!

Aankomend weekend dus geen volleybal, maar carnaval! Apollo wenst iedereen een knotsgekke en gezellige carnaval. Geniet ervan en niet te wild, want op 4 maart willen we u gewoon weer op de tribune zien.