Wielerclub Mill en Wielervereniging de Maaskant organiseren op zondag 7 mei voor de 8e keer onder de naam “Kasteelronde” een wielerwedstrijd in Mill. Tijdens deze dag worden er vanaf 11.30 uur diverse KNWU-wedstrijden verreden. Toegang voor de Kasteelronde is gratis.

Tijdens deze 8e Kasteelronde staan er diverse wielerwedstrijden op het programma. Hoofdprogramma dit jaar zijn de elite-vrouwen.

Evenals vorig jaar kunnen de niet-licentiehouders uit de regio weer starten bij de funklasse. Dit jaar staat die wedstrijd in het teken van een bedrijven bokaal. Drie rijders vormen een bedrijven team zodat naast de winnaar van de wedstrijd het beste team de bedrijven bokaal voor hun sponsor mee naar huis neemt. Binnenkort zal de nadere opzet hiervan bekend worden gemaakt.

Het parcours met Start en finish op de Beerseweg ter hoogte van grandcafé zaal ‘t Lagerhuis heeft een lengte van 2195 meter. De volgende wegen vormen het parcours: Beerseweg - Groenedijk - Looierijweg - Brandsestraat - Voordijk - Kolkweg - Beerseweg. Op zondag 7 mei zijn deze wegen afgesloten en geldt er een omleidingsroute.

Programma Kasteelronde zondag 7 mei 2017

  • 11.30 uur Sportklasse 50 km;
  • 13.00 uur Bedrijvenklasse 35 km;
  • 14.15 uur Amateurs 60 km;
  • 16.00 uur Elite vrouwen 65 km;

Kijk voor meer informatie op www.kasteelrondemill.nl. Daar zijn ook de contactgegevens te vinden. Tevens is de organisatie altijd op zoek naar sponsoren die dit evenement financieel of materieel willen ondersteunen. U kunt voor meer informatie ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..