De mannen van MHV waren goed gemotiveerd voor deze wedstrijd, want uit in Boekel werd slechts met 2 goals verschil gewonnen. Maar dit weekend gaven de Millse herenselectie Habo geen enkel gevoel dat er in Mill iets te halen viel.

Via een snelle voor sprong van 4-0 werd de stand richting de rust uitgebouwd naar een ruime 19-8 voorsprong.

Coach Roy Mengerink kon in de 2e helft de wat vastere spelers op de bank laten. En de zo wat jongere spelers Jeroen Manders, Daan Schansman en Huub Verberk minuten laten maken. Waarbij een ding heel duidelijk werd, en dat was dat deze jonge lichting duidelijk in dit team zijn gegroeid...

Via 25-12, werd uiteindelijk overtuigd gewonnen met 36-16, waarbij opmerkelijk was dat Rick van Boxtel uitermate sterk inviel voor de al even sterk keepende Maikel van Eeuwijk. Het team is duidelijk klaar voor!

Volgende week zondag om 14.20 uur komt de nummer 2 uit de rangschikking, White Demons, naar Mill. MHV ’81 heeft 2 punten voorsprong en bij winst kan het kampioenschap de Millse mannen bijna niet meer ontgaan.

Uiteraard willen we volgende week een geweldige entourage in de Millse Arena de Looijerij. Dus graag tot ziens.