Dinsdag 7 maart speelde MITAC 1 haar 4e wedstrijd van het seizoen tegen het 2e team van Grave. Een team waar de nodige tegenstand van verwacht kon worden.

Bij MITAC speelde Ad van Houtum, Bart Borowiak en Rudolf Maas. Laatstgenoemde mocht de avond openen tegen de linkshandige Ricardo. Dat was even zoeken maar door de druk op de tegenstander te houden, kreeg deze geen kans en werd het 1-0 voor MITAC. Daarna speelde Ad tegen Mariëlle en Bart tegen Pieter van der Hammen. Gelukkig maakten beiden geen fouten waardoor er met een 3-0 voorsprong gedubbeld kon worden. Bart en Rudolf maakten het behoorlijk spannend. 0-1, 1-1, 1-2, 2-2 en in de laatste game zette MITAC goed door en daardoor bleef ook dit punt in Mill. Een lekkere start.

In de volgende games probeerde DNW MITAC uit het spel te halen, maar weer won ieder zijn enkelspel. Zo liep de score uit naar 7-0 in het voordeel van MITAC. De laatste ronde was vervolgens voor Bart, Ad en tot slot Rudolf zoals het hoorde: vol gas en geen genade én de 3 punten wederom voor MITAC. Door deze maximale score van 10-0 klimt MITAC 1 door naar de koppositie in de 4e klasse. Hierdoor liggen de mannen op koers richting de 3e klasse.

Volgende week ontvangen ze GTTC uit Groesbeek.