Het derde team speelde Pieter Ermers, Tommie Meulenpas en Jeno Bongers. De avond begon met een spannende vijfsetter van Jeno. Daarna ging het snel en kwam Taflan 3 met 6-0 voor.

Tommie die voor het eerst dit jaar speelt, kwam wat vastigheid te kort en verloor zijn tweede wedstrijd. Daarna moesten de gasten van HTTC wachten tot de laatste wedstrijd om nog een puntje te scoren. Jeno verloor deze wedstrijd. Al met al werd er toch met 8-2 gewonnen. Pieter was de sterkste van de avond en won al zijn wedstrijden. Jeno en Tommie wonnen twee keer.

Het eerste team speelde met Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops tegen SMD. Vooraf leek het al een lastige opgave te worden omdat één van de spelers van SMD nog niks had verloren. Ook vandaag bleek hij een maatje te groot voor de Taflanners. Taflan verloor uiteindelijk met 7-3 van SMD, maar dat ging niet zonder slag of stoot. Jörgen verloor een wedstrijd met maar liefst 17-15 in de vijfde game. Marco won 2 keer en Jan won één wedstrijd. Jörgen wist helaas niks te winnen ondanks dat hij in alle wedstrijden matchpoints kreeg.

Het tweede team speelde de topper tegen de medekoploper TVO. De uitwedstrijd werd met 7-3 verloren. Als Taflan een kans wil blijven houden op de titel, moest dat beter. Gelukkig ging het ook beter. Taflan, spelend met Joan Arts, Kevin Pluk en Rene van Dijk schoten uit de startblokken en leken makkelijk naar een 4-0 voorsprong uit te lopen. In het dubbel kwamen Joan en Kevin snel op een 2-0 voorsprong, maar door matig spel lieten ze de tegenstanders terugkomen bij  2-2 in games gelukkig schakelden ze een tandje bij in de vijfde game en wonnen ze deze. Bij een voorsprong van 6-0 verloor Kevin de eerste Taflanwedstrijd en Rene verloor de laatste wedstrijd. Een zeer nette 8-2 overwinning voor Taflan 2 dus. “Man of the match”, of eigenlijk “Women of the match” was Joan met drie overwinningen. Kevin en Rene wonnen beide twee keer.