Het mix-team van V.V. Apollo Mill kon op 21 maart in hun eerste competitiejaar al ruim voor het einde van de competitie kampioen worden.

De aanloop naar deze wedstrijd begon niet voorspoedig: auto kapot, shirts vergeten, dus terug naar Zeeland om ze op te halen en zodoende te laat in de zaal, maar uiteindelijk met een beetje vertraging toch met 5 personen aan de eerste set kunnen beginnen.

De aanwezige supporters (die in groten getale aanwezig waren) waren zelfs eerder in de zaal dan het complete team. Gedurende de eerste set arriveerde de tweede auto en kon het team voltallig de wedstrijd vervolgen. Deze eerste set werd met overtuiging binnen gehaald. De tweede set verliep minder overtuigend. Er moest flink gewerkt worden voor de punten. Tot onze grote teleurstelling raakte Dianne geblesseerd aan haar knie, waardoor zij niet meer verder kon spelen. Ontdaan door dit alles lukte het team het toch de set binnen te halen. De derde set moest ook bevochten worden, toch een klein beetje sprake van kampioensspanningen. De wedstrijd werd met 3-0 gewonnen en deze 3 punten waren voldoende voor het kampioenschap, wat ook op het veld met de aanwezige supporters gevierd werd. Na de felicitaties, de champagne en de bloemen moest nog de tweede wedstrijd gespeeld worden. Deze werd ook met 3-0 gewonnen, waardoor het kampioenschap dubbel en dwars verdiend was. In de kantine ging het kampioensfeestje met drankjes en hapjes door tot na middernacht.

Het team bestaat uit Ellen Gest, Karin Toonen, Marga van Hout, Dianne Witte, John van den Heuvel, Bert Stevens, Henry van Leuken, Henrie Thoonen en Sjaak Bisschops. Hun sponsor is Patrick Weren van Patrick’s Bar, gevestigd in sportkantine de Looierij.