De mannen van MHV zijn na de belangrijke winst wedstrijd, thuis tegen White demons nu dan officieel kampioen geworden in de uitwedstrijd tegen Vespo, de nummer laatst in de rangschikking.

Voor deze wedstrijd kwam de jeugdige Koen van de Boom vanuit Litouwen speciaal op en neer gevlogen.

Een stroeve eerste helft,want spelers en het talrijke meegereisde publiek waren allemaal al in feeststemming, begrijpelijk natuurlijk. De 2e helft hamerde coach Roy Mengerink erop dat er wel wat meer passie in het spel mocht komen, en dat gebeurde dan ook. In de tweede periode werd er naar het eindsignaal toegespeeld, waarbij elke speler zijn doelpunt heeft kunnen maken.

Eindstand Vespo - MHV ’81 HS1: 20 - 33

Het feest kon beginnen...!

Eerst werden de mannen in het nieuw gestoken met een prachtige polo. Waarvoor dank aan alle sponsoren, Van Schipstal, café/zaal 't Lagerhuis, rijschool Roy Mengerink, Bakkerij Maarten Manders, Solid vloeren en MHV ‘81. Daarna waren er de felicitaties en werd er gebruncht in 't Lagerhuis. Met een volle maag de platte kar op voor een tocht door het Millse. Samen met de andere MHV ’81 kampioenteams, Dames 2 en meisjes B jeugd. Dit alle onder de luide klanken van DJ Benzel. Het feest werd daarna tot in de late uurtjes voorgezet in 't Lagerhuis...

Komende zaterdag 1 april (echt waar!! ;-)) tijdens de laatste thuiswedstrijd van MHV ’81 Dames 1 zullen de kampioenteams gehuldigd worden in onze eigen Millse sporthal Arena de Looijerij.

We hopen al onze handbal vrienden daar te “mogen begroeten en om samen te proosten op de behaalde kampioenschappen!