Op vrijdag 24 maart 2017 vond voor de 14de keer de Open Millse Darts Trophy plaats bij Café-Zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill.

Op deze vrijdagavond hadden zich 58 deelnemers gemeld om een gooi te doen naar de hoofdprijs van € 150,- en de wisselbeker welke omgedoopt is vanaf dit toernooi naar de Manfred van Daal Wisseltroffee. Dit omdat Manfred de beker voor de 5de keer vorig seizoen gewonnen had en hij deze als dank terug geschonken had aan de organisatie van het darttoernooi.

In de finale van de verliezersronde waren het Luuk Arts en Rudy van Lanen die het mochten uitmaken wie hier de winnaar werd. Uiteindelijk was het Rudy die hier met 4-0 de finale wist te winnen. In de winnaarsronde waren het Rik Hendriks en Ramon van der Venne die hier om de hoofdprijs en de wisselbeker gingen strijden. Rik was hier met 5-1 te sterk voor Ramon en ging er met de hoofdprijs en de wisselbeker mee naar huis.

Koppeltoernooi

Vrijdag 31 maart 2017 was het voor de 9de keer dat het Open Millse Darts Trophy plaatsvond. Met 36 koppels konden we rond de klok van 20:00 uur aanvangen met de poulewedstrijden, waarna aansluitend de winnaars- en verliezersronde werd gespeeld.

In de verliezersronde waren het wederom Luuk Arts die samen met Ramon Strijbosch de strijd aanbonden in de finale tegen Ronald van de Burgt & John van Dijk. Ronald & John kwamen hier al snel op een 2-0 voorsprong maar Luuk & Ramon kwamen daarna sterk terug en wisten de titel op te eisen met een 4-2 overwinning.

In de winnaarsronde waren het Andy Veld & Max van Dijk die het hier op mochten nemen tegen Rik Hendriks & Bas Abels. Rik was een week eerder al succesvol op hetzelfde podium en ook nu wist hij samen met Bas Abels er met de hoofdprijs er vandoor te gaan. In de finale versloegen ze Andy & Max met 5-3.

Met beide toernooien achter de rug kan de organisatie wederom terugkijken op 2 succesvolle toernooien Hierbij willen wij uiteraard ook onze sponsoren bedanken voor de steun zodat ze dit toernooi mogelijk gemaakt hebben. Voor een uitgebreid verslag, zie onze website www.dcnoscore.nl en wilt u op de hoogte gehouden van alle informatie over toernooien van DC NoScore, like onze Facebookpagina www.facebook.com/dcnoscoremill.