Zondag 2 april was het weer de eerste wedstrijd van het veldseizoen. Klick speelt in de buitencompetitie weer in de Hoofdklasse en staan op een vierde plek.

De tegenstander is Oranje Wit, een bekende voor Klick en ze weten dan ook dat het een lastige wedstrijd kan worden. Het tempo heeft de hele wedstrijd hoog gelegen. Klick moest goed zoeken naar goede kansen omdat Oranje Wit veel druk gaf. We komen 0-1 achter te staan maar Lotte Selten kan meteen de gelijkmaker maken. Het blijft gelijk op gaan, maar bij een 5-5 stand is het Oranje Wit die hun kansen beter benutten en op een voorsprong komen van 5-7.

In de rust is het duidelijk dat het een goede eerste helft was, maar ons zelf in de tweede helft meer moeten belonen met doelpunten. Maar het is Oranje Wit die meteen na rust weer een doelpunt maakt. We komen achter te staan met 6-10. Klick moet dus nog hard werken om dit recht te trekken. Na een afstandsschot van Irma de Kleijne is het toch weer Oranje Wit die kan uitlopen naar 7-13. Het gat is nu te groot geworden om nog te winnen maar Klick blijft er voor gaan. Dit resulteert in nog twee doelpunten aan onze zijde, maar helaas neemt Oranje Wit de punten mee naar huis. De eindstand is 9-15 geworden.
Voor Klick’15 scoorden: Irma de Kleijne 3x, Lotte Selten en Anja Derks 2x, Jolanda Bouwen en Sanne Verhoeven 1x.

v. Grinsven / Albers - Klick ’15 2 - Oranje Wit 2

Klick 2 nam het ook op tegen Oranje Wit. Oranje Wit heeft de gehele wedstrijd de leiding maar Klick '15 heeft ook goede kansen. In de tweede helft weten ze deze kansen ook goed te benutten en komen terug tot 7-7. Oranje Wit weet echter nog een keer te scoren uit een afstandschot en dan probeert Klick '15 alles op alles te zetten om de gelijkmaker te maken. Dit lukt echter niet en daarmee moeten zij de punten aan de tegenstander laten.
Voor Klick'15 scoorden: Britte Verhoeven 2x, Channe Janssen, Eelke Willems, Sanne van den Broek, Fenne de Kleijne en Sanne Verhoeven 1x.