Heumen is altijd een moeilijke tegenstander voor Klick '15. Al drie keer eerder ontmoette de twee ploegen elkaar en nog geen een keer wist Klick '15 te winnen. Daar wilde Klick '15 natuurlijk wel verandering in brengen.

De gehele eerste helft ging het dan ook gelijk op, bij een stand van 4-4 weet Anja Derks met twee afstandsschoten haar team op een 4-6 voorsprong te brengen. Helaas voor Klick '15 weet Heumen weer op gelijke hoogte te komen maar Jolanda Bouwen brengt Klick '15 op 6-7 en met deze kleine voorsprong gaan beide teams de rust in.

In de tweede helft krijgt Klick '15 natuurlijk al snel de taak van trainer/coach Martien Romviel om de voorsprong uit te bouwen. De kansen die er voldoende zijn moeten benut worden, een probleem dat bijna wekelijks terugkeert.
Jolanda Bouwen lijkt daar echter verandering in te brengen en het wordt 6-8. Heumen raakt daar niet van onder de indruk en trekt de stand weer recht. Er werd door beide ploegen hard gewerkt maar Heumen weet de afstandsschoten beter te benutten dan Klick '15 en kan voor het eerst in de tweede helft de voorsprong pakken, 11-9. Het is voor Klick '15 moeilijk om de stand recht te trekken, bij blijven lukt tot 13-11 en dan neemt Heumen een eindsprint en laat Klick '15 met lege handen achter, eindstand 17-12.
Voor Klick '15 scoorden: Anja Derks 4x, Jolanda Bouwen 3x, Mieke Selten 2x, Lotte Selten, Marja Derks, Irma de Kleijne 1x.

Korfrakkers 2 - v. Grinsven/Albers Klick 2

Korfrakkers weet in de eerste 3 minuten de stand op 2-0 te zetten, Rian zorgt ervoor met een kort kansje dat Klick '15 de aansluiting houdt. Het is echter moeilijk om het makkelijk scorende Korfrakkers te verdedigen waardoor zij uitlopen naar 7-1. Dan is het toch de beurt aan Channe Janssen die voor Klick '15 2 mooie doorloopballen achter elkaar scoort. De Korfrakkers hadden weinig ruimte nodig om raak te schieten. Maar ook Klick'15 scoort gemakkelijk en behield de aansluiting door de stand op 11-7 te brengen.
Klick'15 moest naar de juiste kans zoeken, wachten totdat de Korfrakkers een fout maakte en dit benutten. Rian Derks kan dit prima tot uitvoering brengen en scoort de 11-8. Korfrakkers zit ook niet stil en loopt uit naar 14-8. Het geduld van Klick '15 werd op de proef gezet, het was zoeken naar de juiste kansen. Klick '15 pakt hun kansen maar Korfrakkers is te sterk en wint de wedstrijd met 19-13.
Voor Klick'15 scoorde: Rian Derks 6x, Sanne Verhoeven 3x, Channe Janssen en Britte Verhoeven 2x.