MIKO 76 speelde afgelopen zondag de eerste wedstrijd van het 2e deel buitenseizoen tegen Diosa uit Balgoij de nummer 8 in de poule. De kans voor MIKO om punten binnen te slepen.

De wedstrijd begon vlekkeloos met veel kansen en een hele sterke verdediging maakte het Diosa al meteen heel moeilijk. Na een paar mooie kansen kwamen al snel de doelpunten aan de Millse kant en viel alles goed voor MIKO waardoor er al snel een 6-0 voorsprong op het scorebord kwam door afstandsschoten en mooie uitgespeelde kansen. Na een kort antwoord van Diosa wist MIKO gelijk weer de kansen te benutten en kregen ze nog net voor de rust een strafworp mee die ook benut werd waardoor MIKO met een 8-1 voorsprong de rust in gingen.

In de 2e helft zette Diosa meteen de eerste stap door de 8-2 op het scorebord te zetten en werd MIKO weer even op scherp gezet. Veel aanvallen met mooie kansen kwamen maar het scoren werd iets minder makkelijk mede door het onwijs mooie weer maar MIKO bleef knokken tot 10-2 en zette Diosade 10-3 en 10-4 achter elkaar waarop na het slimme aanvallen van MIKO weer werd beloond met 2 doelpunten en werden de laatste minuten nog uitgespeeld waarin ze deze ruime voorsprong niet meer weggaven en er 13-6 op het scorebord kwam te staan.