Juliana strijdt nog steeds om weg te blijven van de onderste plaatsen en dus degradatie, terwijl Festilent nog volop in de race is voor het kampioenschap en de tweede periode titel.

Festilent toog afgelopen zondag dus ook vanaf het begin van de wedstrijd ten aanval, terwijl Juliana mat en ongeïnspireerd aan de wedstrijd begon. Het eerste kwartier speelde zich dan ook in het geheel af op de helft van Juliana. In de 21e minuut kwam Festilent op voorsprong. Even buiten de zestien werd op de rechterflank wat klungelig een vrije trap weggegeven door de Juliana defensie. De bal, die vanaf rechts met de linkervoet direct op goal werd geschoten en ging over de doelman het doel in.

Een kleine 5 minuten voor rust kwam Juliana dan ook terecht op gelijke hoogte toen Tom Gerrits met een volley Andy Veld diep stuurde op de rechterflank deze gaf de bal strak voor op Jelle Staal die zijn inzet nog gekeerd zag worden door de Festilent doelman. De rebound werd echter hard binnengeschoten door de prima doorgelopen Andy Veld. Snel hierna werd een diepe bal slecht verwerkt in de Juliana defensie en door het Festilent middenveld meteen op vrijstaande Pepijn Schonenberg gespeeld die direct afdrukte en zijn 2e goal van de middag scoorde. Vlak voor rust werd het 3 - 1. Dit toen de thuisploeg met een snelle uitbraak Chiel van Hout vrijzette voor de keeper en hij kon de bal vervolgens van net buiten de zestien over de Juliana doelman inschieten.

In de 2 helft probeerde Juliana het wel, maar Festilent bleef vrij eenvoudig op de been. De enkele kleine kansjes die Juliana kreeg werden jammerlijk gemist, en ook de enige grote kans die Juliana kreeg werd vanaf 5 meter voor een leeg doel overgeschoten.

Gezien de uitslagen op de andere velden is er voor Juliana niets veranderd, en blijft het alles in eigen hand houden.