Na vorige week bij de nummer 1 op bezoek te zijn geweest stond afgelopen zondag voor Klick 1 weer een pittige wedstrijd op het programma, nu de nummer 2, Altior.

Altior is zeer trefzeker en dat ontbreekt op dit moment bij Klick. De eerste twee kansen van Altior zijn dan ook meteen raak. Klick '15 scoort de 1-2 met een strafworp maar Altior maakt al snel de 1-3. Dan is het de beurt aan Irma de Kleijne die haar dame twee maal op het verkeerde been weet te krijgen, zij zorgt ervoor dat Klick weer op gelijke hoogte komt, 3-3. Dan is er voor Altior de tijd om in de aanval de goede kansen te benutten, aangezien Klick '15 verzuimt te scoren loopt Altior uit naar 3-6. Beide teams scoren nog eenmaal voor de rust, stand 4-7. Na de rust zorgt Ellen Selten snel voor de aansluiting maar het gat dichten is voor Klick '15 te veel gevraagd, de kansen willen er niet in. Altior neemt veel risico in de verdediging en dit kan Klick '15 maar niet afstraffen. Altior weet naar 6-10 uit te lopen, ook nu weer scoren beide teams nog eenmaal in de slotfase en dan moet Klick '15 wederom de twee punten bij de tegenstander laten.
Voor Klick '15 scoorden: Lotte Selten en Irma de Kleijne 2x, Anja Derks, Marja Derks en Ellen Selten 1x.

v. Grinsven / Albers Klick 2 - Emos 2

Vandaag stond Emos 2 op het programma.Het duurde lang voordat er gescoord werd maar Channe Janssen opende de score met een omdraaibal. Het ging gelijk op, Sanne v.d. Broek en Fenne de Kleijne scoorde beide een afstandsschot. Het was voor beide ploegen zoeken naar de juiste kansen. Sanne Verhoeven zorgde ervoor dat we de rust ingingen met een kleine voorsprong 5-4. Na rust kon Klick'15 moeilijk kansen vinden en dat gaf Emos de kans om de gelijkmaker te maken. Dymphe van de Berg en Sanne v.d. broek zorgde met een afstandsschot dat Klick uitliep. Hierna wisten ook Adrianne Zegers en Sanne v.d. Broek ook nog te scoren en dat leverde een mooie eindstand van 10-6 op.
Voor Klick'15 scoorde: Sanne v.d. Broek 4x, Channe Janssen, Fenne de Kleijne, Britte Verhoeven, Dymphe v.d. Berg, Adrianne Zegers en Sanne Verhoeven 1x.