Rond de klok van 19.00 uur drupten de meeste deelnemers van het Buitentoernooi het Landschapspark binnen. Het weer werkte goed mee en regendruppels bleven de sportievelingen bespaard.

Het evenement vond plaats op donderdag 18 mei i.p.v. de laatste binnentraining. Heerlijk om in de frisse buitenlucht ’n partijtje tegen teamgenoten te sparren. Ter plaatse werden de teams samengesteld en naar later bleek waren ze behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zoals vanouds waren de recreanten in de meerderheid en had de deelname door de heren opmerkelijk de overhand.

Er werden door ieder team 4 wedstrijden van vier tegen vier gespeeld. Hilarische toestanden zorgden wel eens voor gebrek aan concentratie. Desondanks waren er mooie rally’s te bewonderen. De bal werd dan op miraculeuze wijze in het veld gehouden of er werden met geweldige inzet punten gescoord. Uiteindelijk werd er in de kruisfinales gestreden om plaats 1 / 2 en 3 / 4. De uitslag was na 2 en half uur spelen als volgt:
De Lijsters, bestaande uit John, Roy, Els en Maud, eindigden als vierde.
De Merels, bestaande uit Carlos, Guus, Lianne en Henrie, werden derde.
De Vinken, bestaande uit Frans, Rian, Martijn en Mark, behaalden de tweede plaats.
Door de Leeuweriken, Sjaak, Henry, Anna en Sylvia, werd de eerste plaats veilig gesteld

Na dit jaarlijkse Buitentoernooi staan er nog enkele andere op de rol. Op maandag 5 juni, Tweede Pinksterdag, wordt het Ouder-Kindtoernooi gehouden in sporthal de Looierij te Mill.

Vooraf wordt met de ouders van ’n heerlijk ontbijt genoten. Daarna wordt energiek om de beste plaatsen gespeeld. Vervolgens staat het Beachtoernooi op het programma. Deze keer vindt dit plaats bij De Graspeel 20 te Zeeland. De aanvang van het Leuk en Meertoernooi is rond de klok van 11, maar men wordt één uur van te voren verwacht. Het zal weer ‘n bijzonder sportieve en bovenal gezellige happening worden. Aanmelden dient z.s.m. te gebeuren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de echte doorzetters wordt er in juni en juli bij Henrie Thoonen en Els Beelen doorgespeeld. Telkens worden de wedstrijden afgesloten met ’n gezellige nazit.

Apollo wenst al haar leden en supporters van harte ’n fijne vakantie toe in de hoop iedereen daarna weer gezond en uitgerust terug te zien.