Op zaterdag 13 mei jl. traden een 12-tal Taekwon-Doka’s uit Mill e.o. aan om op het Open Noord-West Veluwe Taekwon-Do toernooi in Elburg mee te doen met stijlpatronen (tuls) en sparringswedstrijden, hiervoor hadden maar liefst 210 deelnemers uit binnen en buitenland ingeschreven.

Het Millse team wat varieerde in leeftijd van 7 t/m 44 jaar was goed gemotiveerd om mee te doen. Ze werden begeleid door een 3-tal coaches Mike Kremers (2de dan), Pim Hoevenaars (2de dan) en Master Léon vd Putten (7de dan).

Ondanks de spanning en de nodige zenuwen, welke zo’n wedstrijd met zich meebrengt, wisten 6 leerlingen onder het toeziend oog van een aantal familieleden en overige supporters een podiumplaats te bereiken. De beoefenaars van de van origine Koreaanse zelfverdedigingskunst, uit Mill bleken het vooral goed te doen bij het onderdeel sparring ze lieten het beste van hun kunnen zien, zo waren de prestaties dan ook van een goed niveau.

De deelnemers waren: Jawad Bouazza, Ties Verbakel, Jochem Savelkoul, Jamie Peters, Luca van Katwijk, Levai vd Broek, Elke Sanders, Julian Herben, Jan-Willem Hoevenaars, Jan-Willem Kantelberg, Coen Couwenberg en Dennis Tielemans.

In het onderdeel Tuls (stijlpatronen) wisten de volgende kandidaten een podiumplaats te behalen: 3de plaats JW Kantelberg 2de Elke Sanders en 1ste JW Hoevenaars. Na een aantal zware partijen in het sparren wisten Elke Sanders, Luca van Katwijk, Levai vd Broek en JW Hoevenaars hierin een 3de plaats te bereiken. JW Kantelberg en Julian Herben haalden beiden een 2de plaats in het onderdeel sparring. Al met al een erg goede score in totaal 9 bekers, 5x 3de, 3x 2de en 1x 1ste plaats op het podium. Allemaal gefeliciteerd!