Tegen hekkensluiter Bladella moesten er afgelopen zondag punten gehaald worden om zeker te zijn van klassenbehoud. Klick '15 reisde af naar Bladel om daar de laatste punten binnen te halen.

Klick '15 stond voor het laatst onder coach en trainer Martien Romviel die volgend seizoen naar Altior vertrekt.

Klick 2 gaf het goede voorbeeld door met 8-11 van Bladella 2 te winnen. Op het heetst van de dag mocht ook Klick 1 aan de bak. Er werd flink gestreden want zowel voor Bladella als voor Klick stond er veel op het spel. In het begin gaven ze elkaar weinig toe maar vanaf 2-2 is het Klick '15 die, met mooie acties, uit kan lopen naar 2-7. Bladella kan voor de rust nog één keer scoren en daarmee gaan de teams met een 3-7 stand de rust in.

Na de rust had Klick '15 het moeilijk met scoren er lag veel druk op de schouders van de verdediging die het prima dicht hielden. Toch lukt het Bladella uiteindelijk drie maal te scoren en daarmee de stand op 6-7 zette. Gelukkig kan Kim Verbruggen het gat van twee toch weer slaan en daarmee krijgt Klick '15 het vertrouwen om weer terug in de wedstrijd te keren. Dat doen ze dan ook prima en winnen de wedstrijd met 8-11.
Voor Martien Romviel een mooi afscheid met klassenbehoud!
Voor Klick '15 scoorden: Marja Derks, Anja Derks 3x , Kim Verbruggen, Mieke Selten 2x, Jolanda Bouwen 1x.

Bladella 2 - v. Grinsven/Albers Klick 2

Klick 2 wilde ook graag winnend afsluiten met Martien Romviel. Klick '15 liep al snel uit op tegenstander Bladella. Channe Janssen opende de scoren en deze werd door haar teamgenoten fraai uitgebreid naar 2-5. Bladella deed echter nog wel wat terug maar de ruststand was in het voordeel van Klick '15, 6-8. In de rust voelde beide partijen pas hoe warm het was maar dat belette beide partijen niet. Sanne vd Broek breidde de score van Klick meteen uit na de rust en ook Fenne de Kleijne pikt een mooi kansje mee. Bladella moest hard werken om bij te blijven, ze lieten Klick '15 niet los maar Channe Janssen weet de stand een paar minuten voor tijd op 9-12 te zetten. Geconcentreerd en gedisciplineerd de wedstrijd uitspelen was de opdracht en dat lukte. In de laatste minuten werd er ook nog gescoord en was de eindstand 11-14.
Voor Klick'15 scoorden: Mieke van Berlicum 4x, Sanne Verhoeven 3x, Channe Janssen, Sanne vd Broek, Fenne de Kleijne 2x, Britte Verhoeven 1x.