MIKO'76 1 Klomp Advies mocht voor de laatste wedstrijd van het seizoen thuis aantreden tegen DOT uit Vlierden. De score werd meteen in de eerste aanval van MIKO geopend met een afstandsschot.

En daar bleef het voor MIKO niet bij, door nog een afstandsschot en een kansje stond de score al snel op 3-0.

Maar DOT antwoordde met een doorloopbal. Toch bleek de motor van MIKO op volle toeren te zijn want via een strafworp, afstandsschot en kansje zette MIKO de 6-1 op het scorebord. Vanaf dat moment ging DOT de slimme kansjes uitspelen en werd er voor rust nog 2 maal gescoord door MIKO, met een 8-5 voorsprong gingen de dames rusten.

De hoofden werden even goed gekoeld en na rust was het dan ook MIKO die via een afstandsschot het eerste doelpunt scoorden. Tot de 12-8 kan DOT nog bij blijven maar vanaf dat moment neemt MIKO'76 1 echt afstand en via een aantal mooie uitgespeelde aanvallen en wederom afstandsschoten wordt een verdiende 16-9 op het scorebord gezet.

Met deze wedstrijd sluiten ze het seizoen af en mogen ze met opgeheven hoofd van het veld stappen. Via deze weg bedanken de dames nogmaals alle invallers en reserves die er iedere week weer voor gezorgd hebben dat MIKO met een compleet team konden strijden voor de punten.