Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni zal voor de 5de keer het damestoernooi bij v.v. de Willy’s in Wilbertoord plaats gaan vinden.

Wat 5 jaar geleden begon als weekendtoernooi met 16 teams, is uitgegroeid naar een groots toernooi met dit jaar 36 teams. Uit heel Nederland zullen dat weekend dames in Wilbertoord vertoeven om te genieten van sport en amusement.

Programma

Het begint allemaal op vrijdagavond met een besloten themafeest voor speelsters en vrijwilligers. Na een gezamenlijk ontbijt start op zaterdagochtend het toernooi. Die zaterdagmiddag is er een speciaal middagspel en aansluitend een warm-buffet.

Op zaterdagavond is er een feestavond waarbij iedereen welkom is. Ook dit jaar zullen Connie & Ilse Bens ondersteunt door een oude bekende van de band Tilt tijdens de feestavond in samenwerking met DJ Jack er weer een grandioos feest van maken. De kaartjes kosten in de voorverkoop € 5,- (vanaf dinsdag 6 juni in de avonduren op het sportpark van de Willy’s op te halen) of € 7,50 op de dag zelf in de kantine van V.V. De Willy’s. De voorgaande 4 edities zijn allen met ruim 900 bezoekers uitverkocht geraakt, dus zorg dat je op tijd bent met kaartjes afhalen. Voor grotere groepen is het mogelijk kaarten te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het toernooi gaat op zondag door en wordt rond 16.00 uur afgesloten.