Na een succesvol toernooi vorig jaar, met stralend weer, 45 enthousiaste teams en veel gezelligheid, zal ook dit jaar het Langenbooms VolleyFun Toernooi plaatsvinden!

Dit jaar zal er op 8 juli gestreden worden om de titel voor VolleyFun kampioen 2017. Het toernooi zal dit jaar in tegenstelling tot voorgaande jaren vanaf 13 uur plaatsvinden en wederom overgaan in een gezellige afterparty. Het Volleybalterrein is ook dit jaar het grasveld achter D’n Bens en door met een winnaars- en verliezerspoule te spelen zal elk team dit jaar vele malen in actie kunnen komen.

Teams uit de gehele regio kunnen zich nog aanmelden tot 18 juni 2017, de inschrijfkosten bedragen ook dit jaar € 30,- per team.

De minimumleeftijd voordeelname is 14 jaar, teams mogen bestaan uit enkel heren of dames, maar ook een mix-team mag deelnemen. Belangrijk is dat je team uit minimaal 6 spelers bestaat om het veld te kunnen vullen. Geen volleybalervaring? Geen enkel probleem, deelnemen kan altijd!

Zoek je vrienden, kennissen, familieleden of collega’s bij elkaar en schrijf je team in door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..