Foto: Jos Thelosen

Een unicum. Zo omschreef John van der Heijden het kampioenschap van twee tennisteams van TCL. In zijn carrière als voorzitter van de Langenboomse tennisvereniging is het nog niet eerder voorgekomen dat er twee teams winnaar zijn geworden in de voorjaarscompetitie.

Het TCL-damesteam 2 op de donderdagavond werd op de spannende slotdag kampioen in de 4e klasse. Het team bestaat uit Henny van Kuppeveld, Josanne Lukassen, Ans Rongen, Jacqueline van Zeeland, Yvonne Cuppen en Karin van Krijl.

Het team gemengd 4 op de vrijdagavond ging in de 4e klasse met de hoofdprijs aan de haal. Anja Janssen, Sjaak Janssen, Toon Emons, Hans Lukassen, Ans Couwenberg, Esther van Rooy en Rob Siroen vierden hun zege al uitbundig na hun overwinning op de één na laatste speeldag.

Om de bijzondere prestaties van die teams niet ongemerkt voorbij te laten gaan, organiseerde het trotse TCL-bestuur een feestelijk moment. Tijdens de clubavond op 8 juni werden alle dertien tennisspelers in het zonnetje gezet. Naast lovende woorden van de TCL-voorman, ontving iedereen uit handen van bestuurslid Ans Buts een goedgevulde kampioensbeker met één groot oor.