De eerste wedstrijden van de combinatie vereniging Klick/MIKO is een feit. Sinds dit nieuwe seizoen hebben beide verenigingen besloten om samen te gaan werken en dat betekent voorlopig ook een gecombineerde naam.

Het eerste teams speelde afgelopen zondag (3 september) tegen Oranje Wit. Het was een zeer gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide ploegen weinig prijs gaven. De verdediging was sterk waardoor er weinig gescoord werd totdat Oranje Wit op het einde van de eerste helft op stoom kwam. De concentratie bij Klick/MIKO verzwakte en Oranje Wit pakte hun kans en liepen met 6 doelpunten uit tot 8-2. In de tweede helft was het echter Klick/MIKO die de sterke ploeg was, er werden mooie kansen gecreëerd en goed afgemaakt. Oranje Wit pikte echter ook hun doelpuntjes mee waardoor Klick/MIKO niet echt gevaarlijk kon worden, eindstrand 13-7.

Het tweede team stond ook tegenover Oranje Wit, ook hier ging het de eerste helft helemaal gelijk op. Geen van de partijen kon voor de rust een statement maken en het aantal doelpunten bleef beperkt, 3-3. Na de rust nam Klick/MIKO meteen een flinke voorsprong van vier doelpunten en deze voorsprong kon de gehele wedstrijd behouden worden. Met 7-11 werden de eerste punten van het seizoen gepakt. Ook bij de jeugd zijn de eerste wedstrijden weer geweest en zijn er al enkele punten gepakt.