Marian van Daal uit Mill is op vrijdag 1 september gehuldigd voor haar overwinning in het Juliana Tourspel. Op het sportpark van Juliana nam zij samen met de overige winnaars haar prijs in ontvangst uit handen van de Tourspel commissie.

De winnares ging naar huis met een schitterende Merida mountainbike, mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Thijs Hendriks Tweewielers uit Wanroij. De Millse voorspelde als beste de door Chris Froome gewonnen Tour de France. Achter haar eindigde Carlo van Bommel met twee lijsten op de overige twee podiumplaatsen. Hij ging naar huis met een televisie en een heggenschaar.

Team Framboos evenaarde met liefst zes (!) lijsten in de top 20 de prestatie van Eduard van Lieshout van vorig jaar, bovendien was het team de sterktste in het ploegenklassement - voor team Riekma en team Jantje Vanille. De Juliana Tourspel commissie bedankt alle deelnemers en sponsors voor hun bijdrage. Dankzij hen kunnen er ook dit voetbalseizoen weer tal van mooie activiteiten worden georganiseerd voor de jeugd van Juliana.

Prijswinnaars die niet aanwezig konden zijn tijdens de prijsuitreiking kunnen hun prijs ophalen door een afspraak te maken met Roy Selten via 06 - 20 35 88 19.